Política de privacitat

De conformitat amb l’article 13 del RGPD, l’informem que les dades de caràcter personal facilitades per vostè en el present formulari seran tractades amb la finalitat de gestionar, en el més ampli sentit, la seva petició o sol·licitud.

Les dades personals objecte de tractament seran les que poden incloure’s en la categoria de dades de caràcter identificatiu (nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic, etc.).

La base legal del tractament és la correcta execució de la seva sol·licitud per tal de donar-li resposta. Les dades de caràcter personal es mantindran fins que es resolgui la seva petició. Tot això tret que vostè consenti expressament rebre informació comercial, acceptant la política de publicitat. Les dades no es comunicaran a tercers.

Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició dirigint-se, per escrit, al correu electrònic info@marquesbaro.com, o per correu postal al C/ Girona, 85, 08402 de Granollers (Barcelona), indicant com a referència “drets RGPD”. Si els seus drets no son atesos podrà acudir a l’AEPD (Agència Espanyola de Protecció de Dades).